OM OSS

Lär känna oss

Vi lägger stor vikt vid att erbjuda råd och stöd för att uppnå ett hälsosamt liv.

Om oss

Alexander "Jalle" Stjernberg

Osteopat D.O

Alexander är diplomerad osteopat och medlem i Svenska Osteopatförbundet. Han är utbildad via Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg där han numera även arbetar som klinikhandledare.
Alexander är dessutom utbildad till vildmarksguide sedan tidigare och är specialiserad inom havskajak. Intresset är stort för friluftsliv och naturen i allmänhet men han har också en stor passion för anatomi och fysiologi. När det kommer till Osteopati kan Alexander hjälpa dig med de flesta besvär kring rörelseapparaten och är speciellt intresserad av idrottsrelaterade besvär.

Svenska osteopatförbundet är ett rikstäckande yrkesförbund för osteopater med adekvat utbildning. Ett medlemskap innebär en årlig vidareutbildning för att upprätthålla en hög kompetensnivå och kvalitetssäkra behandlingarna. Se till att välja en osteopat som är medlem i svenska osteopatförbundet för att få en mer patientsäker behandling.

Samarbeten:

Har du friskvårdsbidrag via Epassi kan du enkelt använda det hos oss. Lättast är att använda deras app och söka upp Stjernberg Osteopati. Via appen kan du göra en betalning och sedan boka in en tid hos oss. Alternativt kan du boka in ett besök och ta betalningen via appen här på plats.

Ifall du har sjukvårdsförsäkring via Euro accident och samtidigt har nivå Silver eller Guld kan kostnaden hos oss täckas från Euro Accident.
När du är i behov av en behandling var god kontakta Euro Accident innan du bokar in ett besök hos oss. 

Aktuella priser

Ny- och återbesök

780kr • 45 minuters behandling • Mån-fre

Jourtid

950kr • 45 minuters behandling • Helg & röda dagar